Makluman

Laman perkongsian ilmu, pemurnian akidah, membanteras perbomohan, tolong menolong dan perubatan alternatif menurut Islam dan tradisional untuk mencari redha Allah SWT
Free Image Hosting
Assalamualaikum wbh pembaca mukmin sekelian.
Mulai 1 Dec 2012, Laman Emjay di emjayjb.multiply.com telah tidak lagi beroperasi disebabkan Multiply tidak mampu lagi mengendalikannya. Laman Emjay di Multiply yang telah beroperasi semenjak 2006 telah berpindah ke blogspot ini. Maaf di atas segala kesulitan. Selamat membaca dan semoga Allah memberikan taufik hidayah rahmat dan berkat kepada para pembaca sekelian.

Sempena Aidilfitri ini, saya mengucapkan; Taqabalallhu minnna wa minkum
(Semoga Allah SWT menerima amal saya dan amal Anda)

Thursday, 27 June 2013

Pelupusan tangkal azimat dan senjata puaka terkini.

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

Assalamualaikum wbh

Alhamdulillah tangkal azimat serta senjata puaka telah saya lupuskan bersama menantu. Antara tujuannya  ialah untuk mendedahkan kepada beliau berkenaan tangkal azimat dan senjata puaka ini.
 Senjata-senjata syirik yang diberikan kepada saya telah saya potong pendek sebelum saya lupuskan. 

 

 


 
Minyak sakti macam ini memang dicari oleh orang-orang syirik Melayu. Macam macam minyak dijadikan tangkal seperti minyak senyonyong dan minyak dagu dan kini orang Melayu berbondong-bondong membeli MINYAK ANUGERAH yang banyak diiklankan oleh surat khabar Melayu. Melayu merosak Melayu.
 
Senjata macam ini mereka anggap ada kuasa sakti boleh memberikan berbagai rahmat sedangkan sesungguhnya rahmat milik Allah SWT. Penyimpan sekadar dapat SYIRIK dan hidup menderita di dunia.
 
 

 
 


Ini pula kononnya kain sakti guna dikat di kepala kot.Kalau dulu tok kiyai di Batu Pahat banyak memberikan orang ramai SELEMPANG MERAH yang kononnya penuh sakti. Puuhhhhh. teruknya orang Melayu. Tak habis habis nak jadi sakti tetapi yang pastinya ialah masuk NERAKA kerana syirik.
 Tangkal kain seperti ini sudah berakar umbi dikalangan masyarakat Melayu. Persilatan macam yang berkembang di UTM pun mengguakan kain putih yang akan ditiduri oleh pelatih silat ini kemudian kena lipat dan simpan. Di menara gading orang Melayu kena tipu Iblis.


Berbagai tangkal azimat yang boleh terbakar dibakar untuk melupuskannya. Tangkal azimat ini lemah tidak mampu mempertahankan dirinya dari dibakar. Mengapalah manusia berharap dengan harapan begitu tinggi bahawa tangkal azimat ini boleh mendatangkan kebaikan kepada diri mereka. Bukankah Allah SWT sahaja tempat mengadu dan meminta pertolongan?

Bagi yang nak hantar barangan syirik, poskanlah dengan pos laju ke rumah saya. Dapatkan alamat dari email saya di emjayjb@gmail.com

Emjay


2 comments:

  1. assalamualaikum.mcm mana kalau hilangkn sj jin apa2ker.kmd guna untuk hiasan spt keris.tk perlu potong besi keris itu.maaf ingin tahu saja.


    ReplyDelete
  2. Camner nak hapus kan tangkal yg berbentuk keris dibalutkan dgn kain kuning dan merah?

    ReplyDelete